Babyfoto’s gezocht voor de expositie

Pleed en het Fries Landbouwmuseum organiseren van 27 mei tm 1 november een expositie met de titel “100% wol, grondstof van de toekomst”. Hiervoor willen we graag je hulp vragen.


Voor een grote muur met baby’s op heerlijke schapenvachtjes zijn Pleed en het museum op zoek naar de mooiste babyfoto uit je familie-album. Baby’s sliepen vroeger met een heerlijk warm schapenvachtje in hun wieg. Daardoor was het vroeger was het heel gewoon om je baby te fotograferen zittend of liggend op een schapenvachtje. We weten dat er in familie-albums nog veel leuke baby’s op schapenvachtjes verborgen zijn.
Wie helpt ons aan een mooie foto voor onze babymuur? Wordt je foto gekozen, dan krijg je natuurlijk gratis toegang tot de expostie. 

Foto’s kun je sturen t.a.v. Dorine.