De Pleed expo gaat door!

We hebben er lang over nagedacht en uiteindelijk besloten dat de Pleed tentoonstelling doorgaat! De meeste Pleeds zijn inmiddels binnen en ze zijn prachtig! Ze komen binnen in tassen en doosjes, handbezorgd of via de post. We zijn enorm onder de indruk van al het werk dat er verricht is en kunnen niet wachten om ze allemaal te laten zien.

25 juni – 31 augustus 2020

Op 25 juni 2020, precies een jaar na de scheerdag, opent de tentoonstelling waar alle pleeds te zien zullen zijn.

De tentoonstelling heeft gratis entree, en is te zien in het hart van Leeuwarden, tegenover het huis van Mata Hari, op Over de Kelders 28.

De tentoonstelling zal vanaf 1 juni twee middagen per week open zijn, maar is ook heel goed te bekijken vanaf de straat. Daarnaast zullen zetten we de expositie ook online, zodat ook mensen die niet in de gelegenheid zijn om naar Leeuwarden te komen, hem kunnen bekijken.

Uiteraard houden wij bij de tentoonstelling rekening met de COVID-19 voorschriften van het RIVM.