Pleed 100% wol expo -tot 1 nov

Van 27 mei tot 1 november in het Fries Landbouw Museum in Leeuwarden: de Pleed wol-expo. Je ziet er de geschiedenis van de Nederlandse wol, de prachtige wollen voorwerpen uit verschillende textielcollecties, alles over het wolambacht, maar vooral ook de de prachtige toekomst van wol. Er is aandacht voor Nederlandse designers en de vele nieuwe toepassingen van dit waardevolle materiaal.

Meer info vind je op www.frieslandbouwmuseum.nl.

Het Fries Landbouwmuseum

Het Fries Landbouw Museum is gevestigd in een prachtige oude boerderij aan de rand van Leeuwarden. De collectie is uniek in Nederland. Wie wat wil weten over de geschiedenis van boter, vlasteelt, oude boerderijen, zeldzame inheemse planten- en dierenrassen, in Het Fries Landbouwmuseum vind je het allemaal!

Fries Landbouwmuseum, Felling 6, 8912 CG LEEUWARDEN

Workshops

In het museum worden ook workshops spinnen en en vilten gegeven vanaf 1 juni. Klik hier voor het volledige programma.