Pleed in Amsterdam!

De prachtige hoge ramen van Capsicum Natuurstoffen in de Oude Hoogstraat, een begrip in Amsterdam op het gebied van handgeweven stoffen uit India, zijn de komende drie weken gevuld met Nederlandse wollen kussens, dekens en in Nederland gesponnen garens.

Capsicum Natuurstoffen wil met de Pleed etalage aandacht vragen voor ambachtelijke vaardigheden uit eigen land. Er zijn mooie handgeweven dekens en kussens, gevilte vachten en wollen lampenkappen te koop. En niet te vergeten, de handgebreide wollen schaapjes van babyPleed!

Welkom bij Pleed Ljouwert (of Leeuwarden) te Amsterdam. Het zojuist verschenen nieuwe Pleed Wolreddershandboek (NL/ENG) is er ook te koop voor slechts 10 euro.

Capsicum Natuurstoffen

Oude Hoogstraat 1
1012 CD Amsterdam
Tel: 020 623 1016

Openingstijden

ma-vr 10.00 – 18.00
za10.00 – 17.00
zogesloten

Meer info:

www.capsicum.nl